8 maart 2021

Westfort IJsselstein

Promad B.V. uit Oudewater ondersteunt bedrijven door middel van professioneel projectmanagement bij bouwprojecten en infrastructurele werken.

Nadat in 2015 de meest duurzame slachterij ter wereld werd gerealiseerd voor Westfort Vleesproducten in IJsselstein Utrecht, is recent op dezelfde locatie o.a. een volledig geautomatiseerd en geïntegreerd vrieshuis toegevoegd door Promad.
Natuurlijk klopte bovenvermeld projectbureau weer aan bij Haco Lichtreclame om, na de eerste opdracht uit 2015, nu de volgende 2 identieke gevelreclames op de enorme buitenmuren te gaan plaatsen.

montage reclame
hoogwerker haco

Dit is geen standaardklusje. Om u een indruk te geven: de kleurrijke letter W van het logo is ca. 7,25 meter breed en 4,45 meter hoog! Deze werd derhalve uitgevoerd met een aluminium kaderrand (profiel 4) en voorzien van een enorm framewerk van montagekokers. Door een speciale lay-out realiseerde Haco tevens, dat de onvermijdelijke naden tussen de acrylaatplaten perfect op elkaar aansluiten en amper zichtbaar zullen zijn.

Het resultaat mag er zijn, Haco Lichtreclame is weer trots op het geleverde vakwerk en de gedreven inzet van de montageploegen.

gevelreclame montage
Lichtreclame

meer informatie: westfort.nl

Deel bericht: