Jubileum Haco Groep


Haco 50 jaar! 1973 – 2023

In 1973 opende een kleine reclamestudio in hartje Utrecht.

“Neon Haco” zoals het toen heette, zou de start blijken van een bedrijf dat zou uitgroeien tot één van de grootste lichtreclamebedrijven van Nederland.

Via de oprichter Hans Adamse, later zijn broer John, en met sinds 2005 alweer de huidige eigenaren Peter van Hees en Elroy Joosten, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot de Haco Groep, met meer dan 50 medewerkers als Team Haco in de bedrijven Haco Lichtreclame, Haco Productie, Haco Terrassen en Haco Digital.

Haco voelt voor veel medewerkers als familiebedrijf. Een hele prestatie en een mooi moment om eens achterom te kijken. Dan zien we 50 jaar inzet van al onze medewerkers, 50 jaar vol relaties met onze klanten en 50 jaar vakkundige realisatie van de mooiste signs, terrasschermen en projecten, in Nederland en over de grenzen.

Haco Lichtreklame in de binnenstad van Utrecht

Links Nobelstraat - Rechts Biltstraat

Open Dag 23 juni 2023

Met dank aan de vele relaties die ons hebben bezocht op 23 juni 2023, hierbij een impressie van wat een topdag is geworden!

De kreet Fair-Food-Music-Drinks is zeker van toepassing geweest op deze zeer geslaagde dag. Meer dan 300 gasten hebben ons bezocht en een goede indruk gekregen van de mogelijkheden van de Haco Groep, en kunnen genieten van een BBQ-hapje en drankje met goede muziek van Etienne la Faille en James King Johnson.
Gezien de vele bezoekers en reacties hebben we waarschijnlijk niet iedereen persoonlijk kunnen bedanken, maar ook via deze weg danken wij onze klanten, leveranciers, medewerkers, vrienden, familie en overige relaties voor hun bijdrage aan wat voor ons een onvergetelijke dag is geworden!

Haco Montagebussen door de jaren heen:

Speciaal voor deze gelegenheid doken we ook eens in de archieven voor wat foto’s van toen.
Op deze pagina een kleine selectie. Het tijdsbeeld is goed te zien.
Er is veel veranderd in 50 jaar, maar er is ook een vaste factor: Haco Lichtreclame zorgt dat u onderneming wordt gezien.
Toen én nu.

Geslaagde actie voor Goed Doel ‘Kika’

We hebben op onze Open Dag veel gasten mogen verwelkomen, en we hadden gevraagd als cadeautip een bijdrage te schenken aan Kika.
Inmiddels is een mooi bedrag van € 4.180,00 bij Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) terechtgekomen!
Met dank aan onze relaties die dit mooie bedrag hebben gedoneerd!
Mede hiermee kan het goede werk naar onderzoek rondom kanker worden voortgezet.

KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het specifieke gebied van kinderkanker.