Over Haco


Meer aandacht, meer klanten, meer omzet. Als u investeert in lichtreclame, dan wilt u daar natuurlijk profijt van hebben. Ook wij van Haco Lichtreclame vinden het belangrijk dat de signing voor u gaat wérken. Daarom maken we lichtreclame met dat beetje extra. Al sinds 1973.

Snelheid en flexibiliteit

Wij begrijpen het dat u niet heel lang wilt wachten op een bestelling. Daarom is onze organisatie ingericht op flexibel en efficiënt werken. Het hele proces – van ontwerp en constructie tot en met de montage op locatie – hebben we strak ingericht. Efficiënt werken én toch kwaliteit leveren, typisch Haco.

Specialist in maatwerk en specials

We zijn niet alleen sterk in grote, doorlopende opdrachten, maar ook in specials. Heeft u een speciale vraag? Geen probleem voor onze vakmensen. Want omdat we uw lichtreclame volledig in eigen huis ontwikkelen, is verregaand maatwerk mogelijk. Geen idee is ons te wild. Denk daarbij ook aan nieuwe ontwikkelingen. Zoals DALI, een intelligent verlichtingssysteem waarmee vanuit één centrale plek diverse commando’s mogelijk zijn, zoals dimstanden, scenes en effecten. Ook is er veel vraag naar RGB-LED-modules die door middel van een DMX-controller per letter van kleur kunnen veranderen.

Haco is maatwerk specialist
Historie Haco Lichtreclame

Anno 1973

Bij Haco Lichtreclame profiteert u van de gouden combinatie van tientallen jaren ervaring én actuele kennis over materialen en verwerkingsmogelijkheden.

Meer over de geschiedenis van Haco Lichtreclame