De geschiedenis van Haco Lichtreclame


Bij Haco Lichtreclame profiteert u van de gouden combinatie van tientallen jaren ervaring én actuele kennis over materialen en verwerkingsmogelijkheden. Lees meer over de geschiedenis van Haco Lichtreclame:

1973: de start in Utrecht-centrum

De wortels van Haco Lichtreclame liggen in de binnenstad van Utrecht. Hier beginnen we in 1973 met de productie en montage van lichtreclame. Als een van de eerste lichtreclamebedrijven in Nederland investeren we in computergestuurde snijplotters, een CNC-kantbank en -freestafel en eigen hoogwerkers.

Haco lichtreclame in Utrecht

1985: naar Nieuwegein

Het bedrijf groeit. Daarom verhuizen we in 1985 naar een nieuw en groter pand in Nieuwegein. En vijf jaar later openen we in Alkmaar een nieuwe showroom en een productiefabriek. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we steeds meer klanten ons te binden. Waaronder McDonalds, nog altijd een belangrijke opdrachtgever die we met trots bedienen. Zoals we trots zijn op álle projecten die we mogen uitvoeren.

2000: uitbreiding richting automotive

Sinds 2000 zijn we ook actief in de automotive-sector. Zo werken we voor opdrachtgevers zoals Renault Nederland, Kia Motors Nederland, BMW- MINI Nederland en Texaco. Dit verstevigt onze positie als ervaren en landelijk werkend lichtreclamebedrijf.

Haco terrassen

2005: Haco Terrassen

Voor een grote brouwer verlenen we al enige jaren het servicewerk voor de terrassen. In 2005 beginnen we daarom Haco Terrassen, met de vestiging in Alkmaar als hoofdvestiging. Hier werken onze eigen mensen aan de productie en de montage van kwalitatief hoogwaardige parasols, windschermen, schaduwdoeken en overkappingen. Ook richten we volledige (horeca)terrassen in.

Anno nu

Haco Lichtreclame is tegenwoordig een gerenommeerde speler op het gebied van lichtreclame. We zijn specialist in alle vormen van fysieke reclame: van doosletters, lichtbakken en neonreclame tot reclamezuilen en reclamemasten. We verzorgen alles in eigen huis: van ontwerp, productie en montage tot onderhoud en reparatie. Dit doen we met kennis, ervaring en enthousiasme voor zowel kleine retailers (de spreekwoordelijke bakker om de hoek) als landelijke ketens en multinationals. In Nederland, maar ook in België, Luxemburg en soms in Duitsland.

Haco onderhoud en reparatie