Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)


We hebben maar één aarde. En daar moeten we zuinig op zijn. Haco Lichtreclame neemt graag haar verantwoordelijkheid, op het gebied van mens en milieu, onder andere met milieubewuste productie, recycling en oog voor de samenleving.

Milieubewuste productie

Bij de productie van lichtreclame werken we milieubewust. We maken zoveel mogelijk gebruik van duurzame materialen en zorgen voor zo min mogelijk afval. We hebben gescheiden afvalstromen waarbij recycling voorop staat. Van batterijen tot en met inktpatronen, alles verzamelen we apart in.

Recycling van lichtreclame

Onze lichtreclame-oplossingen zijn vrijwel volledig recyclebaar. Dus als we voor u een lichtreclame-object vervangen, dan zorgen we ervoor dat uw oude lichtreclame wordt gerecycled.

Doosletters Rituals
LED letters

Energiezuinige LED-verlichting

Vrijwel elke lichtreclame maken we tegenwoordig LED-verlichting. Dat scheelt u niet alleen energiekosten, maar het spaart ook het milieu. Temeer omdat LED-verlichting een zeer lange levensduur heeft. Overigens is ook neonreclame heel geschikt voor recycling. En dat doen we dus ook.

Elk jaar een goed doel

Jaarlijks rond kerst steunen we een goed doel. De afgelopen jaren doneerden we bijvoorbeeld aan Kibahome, Villa Pardoes, het Ronald McDonald Kinderfonds en Stichting KiKa.

Open dagen voor scholieren

Het lichtreclamevak is prachtig. Daarbij kunnen we niet zonder het vakmanschap van onze medewerkers. Want zij maken het verschil voor onze klanten. We vinden het daarom belangrijk om ook jongere generaties enthousiast te maken over het vak. Zodat zij daar bewust voor kunnen kiezen. Eens per jaar houden we daarom een open dag voor scholen. Scholieren nemen dan een kijkje in onze keuken.

Haco onderhoud en reparatie