13 april 2018

Sterk reclamestaaltje voor Hoog Catharijne The Mall

Bij de ingang van Hoog Catharijne aan het Vredenburgplein in Utrecht realiseerde Haco begin 2018 een wel heel bijzondere oplossing. Het gaat om een stalen constructie met daaronder de verlichte doosletters gemonteerd. Het gaat om totaal om circa 800 kg aan materiaal. De doosletters tonen het logo en de tekst ‘Hoog Catharijne The Mall’.

De staalconstructie was nodig om de reclame boven de ingang te kunnen hangen. Projectleider Arjan Hoekman: “Allereerst monteerden we een stalen constructie tussen het verlaagde plafond en het betonnen plafond erboven. Vervolgens dichtte de aannemer het verlaagde plafond, waarna we met twee hoogwerkers de stalen kolommen van 4 meter lengte plaatsten. Daaraan monteerden we de doosletters.” Resultaat: uitnodigende lichtreclame met een 100% veilige constructie.

Unieke constructie

“Het is een nogal unieke constructie”, erkent Arjan. “Meestal monteren we de doosletters op een dak of voor een gevel. Dat kon hier niet. Daarom bedachten we deze constructie. Die is uiteraard zorgvuldig beoordeeld door de constructeurs van hoofdaannemer BAM.” Ook de LED-verlichting is speciaal. Deze wordt vanuit het centrale gebouwsysteem aangestuurd via DALI-lichtbesturing.

Begin mei 2018 plaatsten we in Hoog Catharijne nog meer doosletters met dezelfde reclame-uiting. Deze letters worden voor de gevel geplaatst. Namelijk met platen uit de gevel waarop stalen kokers (lengte 6 m) met de doosletters worden gemonteerd.

Lichtreclame montage
Reclame montage met hoogwerker
lichtreclame utrecht
lichtreclame
lichtreclame in Utrecht
Gevelreclame Hoog Catharijne Vredenburg Utrecht
Hoog Catharijne Utrecht
Hoog Catharijne

Deel bericht: