29 december 2020

Signing project: DSM Leeuwarden

Haco Lichtreclame is sterk in het bieden van complete signing; lichtreclame projecten bestaande uit o.a. doosletters, ledteksten en zuilen, inclusief vakkundige montage op locatie.

Afgelopen december mocht alles dan ook weer uit de kast voor een compleet project in… Leeuwarden!

Na de overname van Koninklijke CSK door het eveneens Koninklijke DSM in 2019, werd het een kwestie van tijd voordat de moderne fabriek van CSK in Leeuwarden ingelijfd zou worden in de infrastructuur van DSM. Dat gebeurde afgelopen jaar en Haco zette zich in vervolgens in voor de complete signing op en rondom het fabrieksterrein.

montage
gevelreclame

Lichtreclame op de juiste plaats

De ligging van de fabriek aan de doorgaande Saturnusweg én langs de entree van het bedrijventerrein vraagt natuurlijk om duidelijk zichtbare lichtreclame vanaf de aanrijzijde. Hiervoor leverde en plaatste Haco twee grote verlichte LED-teksten met bijbehorende logo’s: één exemplaar op een dakconstructie, het andere in losse montage tegen de gevel. Het bekende full-colour “hexagon” beeldmerk springt er bij het DSM-logo natuurlijk wel echt uit. Om verlichte logo’s van deze afmetingen naadloos te produceren, wordt gebruikgemaakt van lichtdoorlatend doek met full-colour bedrukking, dat wordt ingespannen in de omkasting.

De andere zijde van het pand is alleen vanaf het bedrijventerrein zichtbaar. Daarom werd hier gekozen voor profiel 01: onverlichte aluminium doosletters en logo tegen de gevel.

Bekijk hier de montage en het eindresultaat.

Project signing: Het complete plaatje

Om de oprit van het terrein duidelijk aan te geven, produceerde en plaatste Haco een voor DSM gestandaardiseerde Site Marker; een dubbelzijdige aluminium reclamezuil met verlicht logo en de huisstijlkleuren in Full-colour. Verderop op het terrein werd een beletterde variant van dezelfde zuil geplaatst om chauffeurs de weg naar het laad-en losterrein te wijzen. En omdat op en rond het terrein verschillende veiligheidsmaatregelen van kracht zijn, verzorgde Haco ook enkele aluminium borden met aanwijzingen, veiligheidsregels en pictogrammen.

Haco kijkt met gepaste trots terug op het resultaat. De DSM signing zorgt voor een goede aanblik en een uniforme uitstraling op een locatie die zowel ‘s nachts als overdag volop in het oog springt.

lichtreclame
reclamezuil

Deel bericht: