9 januari 2021

Signing NMBS België en NS Nederland

Haco signing naar België voor Epsilon Cities

Het Belgische Epsilon Cities ontwikkelt hoogwaardig straatmeubilair zoals overkappingen, haltes en inrichting voor OV-stations. Ook Nederland is een grote afzetmarkt en de lijst met steden waar de producten van Epsilon Cities te vinden zijn, groeit gestaag. We zijn dan ook trots dat we met Haco aan dat werk kunnen bijdragen met datgene waar wij dan weer expert in zijn; het maken van goede lichtreclame.

Doen waar je goed in bent

Dat deden we onlangs weer voor de Belgische treinstations te Aarlen en Charleroi. Haco verzorgde doosletters met LED verlichting voor de monumentale panden op beide locaties. Deze speciale acrylaatletters zijn vervaardigd uit verlijmd acrylaat zodat ze geen extra profielen en kaders nodig hebben. Dat zorgt voor een strakke, rustige look met verschillende opties qua uitlichting: voorwaarts, zijwaarts of geheel verlicht.

gevelreclame Belgie
LchtreclameBelgie

Dat komt niet uit de lucht vallen

Helemaal nieuw is onze samenwerking met Epsilon Cities overigens niet. Wie bijvoorbeeld recent op station Driebergen-Zeist is geweest, heeft al gezien dat de hele zone is getransformeerd tot een hypermoderne OV-hub. Ook hier zorgde Haco in opdracht van Epsilon Cities voor de productie van verschillende verlichte elementen.

De toekomst is dichtbij

We zijn nooit klaar met lichtreclame en het volgende mooie project staat dan ook alweer op stapel. Het monumentale treinstation in ons eigen Geldermalsen wordt op dit moment flink uitgebreid met een contrasterend nieuw gedeelte. Ook hier zullen de LED-doosletters van Haco binnenkort voor de nodige herkenbaarheid zorgen.

Meer informatie over Epsilon Cities : www.epsiloncities.com

Deel bericht: