23 februari 2022

Signage totaalproject: BP wordt Texaco

De tanklocatie Honswijck, gelegen langs de A1 ter hoogte van Muiden, is één van de grootste van Nederland. Recent kocht EG Group de locatie en startte een complete make-over. Haco Lichtreclame werd ingeschakeld om het BP-tankstation binnen twee weken om te bouwen naar de Texaco-formule. Ook de winkels in de  aangrenzende shop werden van nieuwe signage voorzien.

Timing is essentieel

Om zo’n project met meerdere onderdelen goed te laten verlopen, is timing van groot belang. Binnen 3 dagen werd de voorzijde van de luifel door Haco voorzien van nieuwe beplating. Daarop monteerden we het Texaco-logo, bestaand uit verlichte doosletters (profiel 5). We vervingen de doeken in de bestaande reclamemast door nieuwe exemplaren met de logo’s van Texaco, LEON en SPAR, zodat klanten direct op de hoogte waren van de nieuwe shops. Ook bouwden we de grote prijzentotem aan de afrit om van BP naar Texaco.

In de daaropvolgende week werden de overige zijden van de luifel afgemaakt. In totaal plaatste Haco zo’n 200 meter aan luifelbeplating. Ook brachten we de brandstofpompen in de Texaco-huisstijl. De shop van SPAR werd voorzien van nieuwe lichtbakken, waarna het tankstation en de winkel open konden voor het publiek.

De shop werd afgerond door de logo’s van EG, Go Fresh, SPAR en LEON te plaatsen. Laatstgenoemde, LEON, beleefde een primeur: het is de eerste snelweglocatie van het nieuwe foodcorner-concept, waarin biologische gerechten uit de mediterrane keuken centraal staan. Haco zorgde inpandig voor de signing met twee LEON-logo’s en twee lichtbakken voor bestellen en afhalen.

texaco lichtreclame
lichtreclame tankstation
tankstation lichtreclame
instore-signs

Sterk in totaalprojecten

Als Haco zijn we trots op de veelzijdigheid en kennis die we in huis hebben om totaalprojecten als Texaco Honswijck goed neer te zetten. Van prijzenzuil tot winkelinrichting, overal komen onze producten terug. We blikken dan ook met liefde terug op dit geslaagde signage project waarin we alle aspecten van ons werk konden laten zien.

totaalproject
petrol-signs

Deel bericht: