5 april 2018

Authentieke neonreclame voor McDonalds Best

Langs de A2 bij Best staat sinds 2012 een wel heel bijzondere Mc Donalds. Het gaat om een rock ’n roll restaurant (met Drive) in originele jaren-vijftigstijl. Haco verzorgde de signing: heel veel authentieke neonreclame.

Het was de vurige wens van de franchisenemer om een rock ’n roll restaurant met Drive te openen. Haco maakte hiervoor de artist impressions, op basis van foto’s van vergelijkbare vestigingen in de Verenigde Staten. Na akkoord van McDonalds Nederland gingen we in onze neonglasblazerij aan de slag met de neonreclame: in totaal circa 600 meter verlichting rondom het pand. Ook ontwikkelden we een grote stalen boog, die we met aluminium bekleedden en op kleur maakten en waarop we doosletters in neon monteerden. Ook deze letters zijn écht rock & roll.

Het resultaat is een unieke McDonalds-vestiging die mensen van heinde en ver trekt. Dat laatste is trouwens ook te danken aan het levensgrote beeld van Michael Jackson dat van veraf is te zien.

Sinds 1996

Haco Lichtreclame werkt al sinds 1996 voor McDonalds. Voor deze opdrachtgever plaatsen en vervangen we de signing van veel Nederlandse vestigingen. Ook verzorgen we 24/7 service en onderhoud.

Deel bericht: