Vodafone Ziggo

Haco Lichtreclame trapte 2017 af met een vliegende start. De fusie van de twee grote telecombedrijven leverde een klus op welke in recordtijd moest worden geklaard.

De twee telecomaanbieders Vodafone en Ziggo gaan samen, met als uitgangspunt dat de twee in samenwerking meer voor hun klanten kunnen betekenen. Voor de klant betekent dat: betere service. Voor Haco Lichtreclame betekende het: een complete landelijke restyling. Nieuw logo, nieuwe full colour prints, nieuwe zuilen… En vlot ook, want vóór 9 januari moest alles op zijn plek zitten.

Haco trok alle registers open om ervoor te zorgen dat alles op tijd klaar zou zijn. Dat betekende een decembermaand vol werk. Produceren van Full-colour printwerk, vervaardigen en assembleren van doosletters en constructies. Regelen van het hijswerk en de nodige vergunningen… Er komt heel wat kijken bij een dergelijk project.

Door een goede samenwerking is het gelukt alles op tijd en naar tevredenheid op te leveren en daar zijn we als team ontzettend trots op.

Deel bericht: