Haco zoekt collega’s!

Al meer dan 45 jaar vakmanschap

Het leukste lichtreclame- en terrasbouwbedrijf van Nederland zoekt medewerkers voor diverse afdelingen! Wil je werken bij een bedrijf die in deze branche nog echt z’n spullen zelf maakt? Met de laarzen in de modder en niet l*llen maar poetsen zeggen we hier. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten, we zoeken daarom voor de groei van ons bedrijf extra capaciteit.

Wij zoeken een DTP-er

In overleg met de afdeling verkoop maak je begeleidend tekenwerk bij onze offertes.  Je maakt visualisaties, fotobewerkingen, constructietekeningen en aanvullend tekenwerk voor het aanvragen van vergunningen. Dat doe je niet alleen, maar in een team van gedreven medewerkers met expertise op verschilende vlakken, die samen als doel hebben een mooi product neer te zetten. Door de opkomende vraag naar 3D visuals wordt ook software als Cinema4D en Vectorworks steeds meer gebruikt. Er is dus volop ruimte om je ook op dit gebied te ontplooien.

Wij zoeken [junior] monteurs!

Zoek je een leuke afwisselende buitenfunctie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij leuke functies [FTE] beschikbaar! Ben je handig, weet je van aanpakken, geen hoogtevrees en B-rijbewijs? Lijkt het je leuk om [meestal samen met je vaste maat] voor ons werkzaam te zijn als monteur? Beetje knowhow van basis elektrotechniek is een voordeel.

Wij zoeken een leerling-lasser!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kan je overweg met een lasapparaat? Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een leerling-spuiter!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Wij zoeken een kandidaat [met bijvoorbeeld een vooropleiding met het spuiten van verfproducten] voor een functie bij onze nieuwe spuitcabine. Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een projectleider!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de orderbegeleiding van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je secuur, heb je technisch inzicht, neem je niks aan maar controleer je alles, kan je overweg met software als Excel en is goede organisatie en communicatie vanzelfsprekend?

Stageplaatsen

Als je een stageadres zoekt die past bij bovenstaande functies, dan adviseren we je ook contact met ons op te nemen. Wij bieden een interessante stageplaats, een goede stagevergoeding en zijn o.a. SBB-gecertificeerd. Overigens hebben wij altijd stageplaatsen voor technische en commerciële functies, en ook op onze DTP-afdeling.

Heb je interesse, stuur dan ’s een reactie naar werk@haco.nl Wij bieden een dynamisch bedrijf met landelijke bekende klanten, zie ook www.terrasschermen.nl voor meer informatie over ons mooie werk.