Haco zoekt collega’s!

Al meer dan 45 jaar vakmanschap

Het leukste lichtreclame- en terrasbouwbedrijf van Nederland zoekt medewerkers voor diverse afdelingen! Wil je werken bij een bedrijf die in deze branche nog echt z’n spullen zelf maakt? Met de laarzen in de modder en niet l*llen maar poetsen zeggen we hier. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten, we zoeken daarom voor de groei van ons bedrijf extra capaciteit.

Wij zoeken [junior] monteurs!

Zoek je een leuke afwisselende buitenfunctie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij leuke functies [FTE] beschikbaar! Ben je handig, weet je van aanpakken, geen hoogtevrees en B-rijbewijs? Lijkt het je leuk om [meestal samen met je vaste maat] voor ons werkzaam te zijn als monteur? Beetje knowhow van basis elektrotechniek is een voordeel.

Wij zoeken een leerling-lasser!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kan je overweg met een lasapparaat? Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een leerling-spuiter!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Wij zoeken een kandidaat [met bijvoorbeeld een vooropleiding met het spuiten van verfproducten] voor een functie bij onze nieuwe spuitcabine.
Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een verkoopondersteuning binnendienst

Functieomschrijving:
Als logistiek medewerker zorg je voor een goede afhandeling van de inkomende en uitgaande pakketten en materialen.
Je bergt inkomende materialen op een gestructureerde manier op in ons magazijn, uitgigte van goederen uit ons magazijn.
Ook zorg je voor de verzending van goederen in de vorm van poststukken, dozen en pallets.
Daarbij registreer je alle inkomende en uitgaande stukken in ons systeem en houdt je toezicht op een opgeruimde werkvloer en stellingen.
Functie-eisen:
Je werkt netjes en gestructureerd, spreekt de Nederlandse taal en bent in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid dat intern te behalen.
Woonachtig regio Utrecht.

Wij zoeken een logistiek medewerker

Functieomschrijving:
Als medewerker verkoopondersteuning help je de accountmanagers met administratieve taken en zorgt zo voor een vlotte interne verwerking van orders.
Je behandelt telefoontjes en e-mails en bent ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die onze showroom willen bezoeken.
Je stelt offertes op en zet de gemaakte afspraken om in documentatie voor intern gebruik en hebt contact met leveranciers.
Zo zorg je dat alle afdelingen de juiste instructies krijgen om hun specifieke taak te kunnen uitvoeren.
Daarbij houd je uiteraard zicht op de kwaliteit van ons werk en de te behalen deadlines.
Functie-eisen:
Je werkt netjes en gestructureerd, spreekt en schrijft de Nederlandse taal en bent thuis in software zoals Word, Excel en Outlook.
Je motto is afspraak is afspraak en goede communicatie staat hoog in je vaandel.
Woonachtig regio Utrecht.

Stageplaatsen

Als je een stageadres zoekt die past bij bovenstaande functies, dan adviseren we je ook contact met ons op te nemen.
Wij bieden een interessante stageplaats, een goede stagevergoeding en zijn o.a. SBB-gecertificeerd.
Overigens hebben wij altijd stageplaatsen voor technische en commerciële functies, en ook op onze DTP-afdeling.

Heb je interesse, stuur dan ’s een reactie naar werk@haco.nl Wij bieden een dynamisch bedrijf met landelijke bekende klanten, zie ook www.terrasschermen.nl voor meer informatie over ons mooie werk.