Haco zoekt collega’s!

Al meer dan 45 jaar vakmanschap

Het leukste lichtreclame- en terrasbouwbedrijf van Nederland zoekt medewerkers voor diverse afdelingen! Wil je werken bij een bedrijf die in deze branche nog echt z’n spullen zelf maakt? Met de laarzen in de modder en niet l*llen maar poetsen zeggen we hier. Onze no-nonsense aanpak wordt gewaardeerd door onze klanten, we zoeken daarom voor de groei van ons bedrijf extra capaciteit.

Wij zoeken [junior] monteurs!

Zoek je een leuke afwisselende buitenfunctie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij leuke functies [FTE] beschikbaar! Ben je handig, weet je van aanpakken, geen hoogtevrees en B-rijbewijs? Lijkt het je leuk om [meestal samen met je vaste maat] voor ons werkzaam te zijn als monteur? Beetje knowhow van basis elektrotechniek is een voordeel.

Wij zoeken een leerling-lasser!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kan je overweg met een lasapparaat? Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een leerling-spuiter!

Zoek je een leuke afwisselende functie in de productie van lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Wij zoeken een kandidaat [met bijvoorbeeld een vooropleiding met het spuiten van verfproducten] voor een functie bij onze nieuwe spuitcabine.
Ook overige algemene werkzaamheden [schuren, zagen, voormontage] behoren tot het takenpakket.

Wij zoeken een logistiek medewerker

Functieomschrijving:
Als logistiek medewerker zorg je voor een goede afhandeling van de inkomende en uitgaande pakketten en materialen.
Je bergt inkomende materialen op een gestructureerde manier op in ons magazijn, uitgigte van goederen uit ons magazijn.
Ook zorg je voor de verzending van goederen in de vorm van poststukken, dozen en pallets.
Daarbij registreer je alle inkomende en uitgaande stukken in ons systeem en houdt je toezicht op een opgeruimde werkvloer en stellingen.
Functie-eisen:
Je werkt netjes en gestructureerd, spreekt de Nederlandse taal en bent in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid dat intern te behalen.
Woonachtig regio Utrecht.

Haco Terrassen: CNC Productiemedewerker

Al meer dan 15 jaar een toonaangevende producent van hoogwaardige wind- en privacyschermen, overkappingen en terrasoplossingen, gevestigd in Nieuwegein.
Dagelijks zijn er ongeveer 50 medewerkers in ons bedrijf werkzaam.
Onze producten worden toegepast bij horecaprojecten, in de zorgsector, dakterrassen, vakantiehuisjes en tevens de particuliere sector.
Meer informatie over onze schermen www.haco-terrassen.nl
Functieomschrijving:
Instellen en bedienen van o.a. onze Almatec CNC-profielmachine.
Assemblage, samen met de overige productiemedewerkers, van onze windschermen.
Het verzorgen van bestellingen van materialen t.b.v. productieproces.
Kwaliteit van het product en het productieproces bewaken.
Verantwoordelijk voor veiligheid, orde en netheid op de werkplek.
Gevraagd wordt
Je hebt MBO werk- en denkniveau op technisch gebied en affiniteit met metaal/aluminium is een pré. Je kunt goed tekening lezen en daarnaast kun je CNC-machine zelfstandig programmeren, instellen en bedienen. Woonachtig regio Utrecht en goede beheersing van de Nederlandse taal.
Wij bieden
Een boeiende functie binnen een succesvolle, gerenommeerde onderneming. De bedrijfscultuur is actiegericht, informeel met korte beslissingslijnen, waarbij teamgeest en prestatie hoog in het vaandel staan. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Kleinmetaal.
Profiel
Een flexibele instelling, zelfstandig, proactief en accuraat zijn termen die op jou van toepassing zijn. Je bent creatief en kunt goed presteren onder tijdsdruk. Daarnaast ben je goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert-Jan van der Zee (manager businessunit Haco Terrassen), via telefoonnummer 088 4226 000 of terrassen@haco.nl
Noot
Haco Terrassen is een handelsnaam van Haco Lichtreklame BV en onderdeel van de Haco Groep.

Stageplaatsen

Als je een stageadres zoekt die past bij bovenstaande functies, dan adviseren we je ook contact met ons op te nemen.
Wij bieden een interessante stageplaats, een goede stagevergoeding en zijn o.a. SBB-gecertificeerd.
Overigens hebben wij altijd stageplaatsen voor technische en commerciële functies, en ook op onze DTP-afdeling.

Heb je interesse, stuur dan ’s een reactie naar werk@haco.nl Wij bieden een dynamisch bedrijf met landelijke bekende klanten, zie ook www.terrasschermen.nl voor meer informatie over ons mooie werk.