Werken bij Haco Lichtreclame

Al meer dan 45 jaar vakmanschap

Houd je van het lichtreclamevak en wil je je daarin verder ontwikkelen? Haco Lichtreclame biedt regelmatig boeiende functies voor professionals die enthousiast zijn over het vak, zorgvuldig werken en begrijpen wat de klant nodig heeft. Bij Haco Lichtreclame werk je voor aansprekende opdrachtgevers en in een hecht team van vakmensen. Samen maken we onderscheidende en kwaliteitsvolle lichtreclame-oplossingen met effect.

Wij zoeken een [junior] monteur buitendienst regio Enkhuizen!

Zoek je een leuke afwisselende functie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je handig, weet je van aanpakken, geen hoogtevrees en B-rijbewijs? Lijkt het je leuk om samen met je vaste maat vanuit regio Enkhuizen vooral in het noorden van ons land werkzaam te zijn als monteur.

Wij zoeken een lasser!

Zoek je een leuke afwisselende functie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij te Nieuwegein een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je flexibel en weet je van aanpakken, kan je overweg met een lasapparaat.

Wij zoeken een werkvoorbereider!

Zoek je een leuke afwisselende functie in lichtreclameprojecten en terrasbouw, dan hebben wij te Nieuwegein een leuke functie [FTE] beschikbaar! Ben je secuur, heb je technisch inzicht, neem je niks aan maar controleer je alles, kan je overweg met software als Excel en liefst ook een tekenprogramma als Vectorworks of eventueel Adobe Illustrator

Heb interesse stuur dan ’s een reactie naar werk@haco.nl Wij bieden een dynamisch bedrijf met landelijke bekende klanten, zie ook www.terrasschermen.nl voor meer informatie over ons werk.