Lichtreclame Utrecht


Utereg me stadsie, zong Herman Berkien lang geleden al. En het gevoel uit het liedje herkennen we bij Haco wel. Utrecht is onze thuisstad, een stad om trots op te zijn.

utrecht CS lichtreclame

Oude stad met een nieuw hart

Het stadshart van Utrecht is de afgelopen jaren ingrijpend vernieuwd. Iconische plekken zoals het Centraal Station, Hoog Catharijne, Vredenburg en alle omliggende infrastructuur werden flink onder handen genomen in een grote verbouwing. In zo’n nieuwe omgeving duiken volop nieuwe winkels op en is er veel behoefte aan nieuwe lichtreclame, belettering en bewegwijzering. Haco is hier inmiddels (weer) ruimschoots vertegenwoordigd in het straatbeeld.

Doet u de stad aan met de trein? Dan ziet u ons ook meteen. De LED-teksten die het Centraal Station aanduiden, zijn van onze hand. Het gehele station is compleet verbouwd tot OV-hub nieuwe stijl en is drie keer zo groot geworden. De doorgang vanaf het station naar de binnenstad is veel ruimer opgezet en vanaf de uitgang van de hal loop je zo het leven in.

Wie aan winkelen in Utrecht denkt, denkt natuurlijk aan Hoog Catharijne; op dit moment het grootste winkelcentrum van Nederland. Aan de entree op het Vredenburgplein verzorgde Haco de lichtreclame aan een bijzondere, geïntegreerde constructie. Bekijk hier onze video van de montage. Later volgden ook de lichtreclames tegen de andere gevels.

lichtreclame hoog catharijne utrecht
lichtreclame snelweg

Te veel om op te noemen

Er zijn vele mooie foto’s en veel fraaie voorbeelden te vinden van Haco’s lichtreclame in Utrecht. In het vrij nieuwe Shoppingcenter Overvecht zijn veel winkels voorzien van LED-letters en lichtbakken van Haco. Wie over de A12 langs Kanaleneiland rijdt, kan de grote gevelreclame van Ordina niet missen. De verlichte gevelreclame in contour is een echte blikvanger. Als we net iets afbuigen richting De Meern, dan springt onze reclamemast met het Starbucks logo in het oog. Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar liever laten we de foto’s van onze projecten spreken op ons blog.

Het bruist aan alle kant

Op alle bekende plekken van de stad is het vooral de lichtreclame van Haco die de weg wijst en zorgt voor zichtbaarheid. De kans dat u in en rondom Utrecht één van onze montageteams tegenkomt, is dus groot. Met zoveel bedrijvigheid in de stad is er ook op het gebied van lichtreclame altijd iets te doen.

snelweg reclamemast utrecht