Lichtreclame Amsterdam


Amsterdam: kloppend hart van ondernemend Nederland

Amsterdam is een internationaal knooppunt met een bloeiende toeristische industrie, voorzien van alle mogelijke infrastructuur. Logisch dus dat de stad het kloppend hart van ondernemend Nederland vormt en voor bedrijven de plek bij uitstek is om met minstens één filiaal vertegenwoordigd te zijn. Hoewel veel aspecten van de stad een begrip zijn geworden, gaat Amsterdam met haar tijd mee door constant te innoveren, renoveren en te moderniseren. Zo ontstaat een apart contrast; de oude panden in de binnenstad herbergen vaak de hipste winkels van het land.

neonlogo amsterdam

Amsterdam is altijd in beweging

Hoewel lichtreclame nog steeds volop aanwezig is in Amsterdam, is goed te merken dat de stad inmiddels een ander pad heeft ingeslagen qua ruimtelijke ordening. Het chaotische uiterlijk van de binnenstad heeft plaatsgemaakt voor een wat strakker totaalbeeld. De eisen worden strenger en de lichtreclame subtieler. Het gros van de lichtreclames verdwijnt uit de woonsfeer en komt meer op ooghoogte terug. De vele enkelzijdige en dubbelzijdige lichtbakken van weleer hebben plaatsgemaakt voor subtielere gevelreclames zoals ledteksten, klassieke neonletters en lichtreclame die geïntegreerd is in de architectuur. Terug van weggeweest zijn de klassieke vormen van gevelbelettering zoals geschilderde letters en onverlichte gevelteksten, logo’s en full-colour visuals tegen glas.

Haco denkt in mogelijkheden

Drukte aan de gevel of niet, natuurlijk is de zichtbaarheid van uw onderneming nog steeds onverminderd belangrijk. De uitdaging blijft dus om te kijken naar wat binnen het huidige beleid mogelijk is. Door de toenemende regelgeving wordt het voor ondernemers ingewikkelder om bij te houden wat wel en niet gewenst is. Daarom is het verstandig om Haco zorg te laten dragen voor het aanvragen van de juiste vergunningen. Bij Haco werken mensen die de juiste weg weten bij de gemeente. Ze kunnen u advies geven en laten zien waar u rekening mee moet houden. Ook kan Haco bemiddelen, bijvoorbeeld door een voorstel zodanig te onderbouwen dat de gemeente alsnog akkoord kan geven. Zo helpt Haco om het vergunningstraject succesvol te doorlopen en zo uw lichtreclame vergund te krijgen.

lichtreclame binnenstad
cineac lichtreclame

Word zichtbaar in de stad met Haco

Waar u ook kijkt in Amsterdam; de kans is groot dat u meerdere gevelreclames van Haco ziet hangen. We kennen de stad als onze broekzak en leveren al decennialang succesvolle projecten op. Staat u bijvoorbeeld in de Kalverstraat? Dan kunt u ons werk niet missen! Ook de grote Cineac teksten in de Reguliersbreestraat staan hoog op de lijst van projecten waar we als Haco trots op zijn.

Bent u op zoek naar gevelreclame voor een goede zichtbaarheid in Amsterdam? Dan komt u vanzelf bij Haco Lichtreclame terecht. Bekijk onze foto’s voor een mooi totaalbeeld en informeer naar de mogelijkheden om ook uw onderneming goed zichtbaar te maken in onze hoofdstad.